zzz333

Eija-Riita Korholan kiinnostavat elämänohjeet

  • Eija-Riita Korholan  kiinnostavat elämänohjeet
  • Eija-Riita Korholan  kiinnostavat elämänohjeet
  • Eija-Riita Korholan  kiinnostavat elämänohjeet

Hesarin välissä tuli tänään kiinnostava ja hyvin tehty esittelylehti Eija-Riitasta. "Raskaat ajat vaativat kovia osaajia" ja siitä olen ihan samaa mieltä. Kiinnostuneena luin Eija-Riitan 15 vuotta kantapään kautta:" Elämänohjeet ja selviytymisen aakkoset"

Muutama ohje puhutteli minua erityisesti ja haluankin ne tuoda tässä esiin. Mepin tehtävä on pitää kaikissa olosuhteissa Suomen puolta, joten asiakysymykset on oltava hyvin hallussa, mutta on henkilökohtaisia ominaisuuksia, jotka vielä erottavat mepit toisistaan. Nämä kuuluvat mielestäni siihen osastoon, vai mitä mieltä sinä olet?

 

"Bluffaaminen, pullistelu, kiukuttelu ja mököttäminen vievät energiaa aivan hirvittävästi. Ne kannattaa jokaisen poistaa työkalupakista heti ja lopullisesti."

 

"Charmi auttaa, etenkin silloin, kun järkipuhetta on jo kokeiltu."

 

"Itsetunto on arvokas työkalu. Auttaa silloin tällöin jopa nielemään kyyneleet tyylikkäästi."

 

"Rohkeus on eräänlaista rentoutta, uskoa, että siivet kantavat. Parhaiten selviytyy, kun pystyy rentoutumaan silloinkin, kun on keskellä myrskyä."

 

"Sydän paikallaan, järki juoksee, oli mottoni vaaleissa 1999. Mutta en olisi inhimillinen, ellen tunnustaisi, että joskus sydän karkailee ja järki jumittaa."

 

"Uskalla vapista. Heikkoutensa tunnustaminen on rohkeutta."

 

"Waltari sen jo sanoi kovin kauniisti: Luunkovat tosikot ovat ikäviä ilmestyksiä. Niin minunkin mielestäni."

 

"Zik zak on hyvä ompelussa mutta lainsäädännössä poukkoilu on sietämätöntä."

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

minnam ahonen

Kaija, entä mitä mieltä sinä olet Eija-Riitalle tehdystä kauneuskirurgiasta? Eikö hänen pitäisi uskaltaa hyväksyä itsensä Luojan luomana?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Noin luonnostaankin kauniin naisen pitäisi toki hyväksyä itsensä sellaisenaan, mutta muuten en ole kuullut, enkä edes tiedä siitä asiasta yhtään mitään. Ehkä tuo alue kuuluu kuitenkin niihin kovin henkilökohtaisiin asioihin, joitten ei pitäisi edes antaa vaikuttaa itse tärkeimpiin asioihin kun puhutaan hyvästä poliitikosta?

Toisaalta tehtiinhän aikanaan Esko Ahollekin kirurginen toimenpide, tosin lähinnä kai raskaiden luomien takia, mutta ulkonäkö seikka lienee siinäkin ollut se pääasia? Poliitikon pitää näyttää aina energiseltä ja itsestään hyvin huolta pitävänä aktiivisena ihmisenä. Kilpailu taitaa olla niin kovaa ja raadollista, vaikka toki äly, tiedot ja viisaus ovat niitä arvoista tärkeimmät, - siitä olemme varmaankin yhtä mieltä?

minnam ahonen

ERK kirjoittaa itsetunnosta, rohkeudesta ja sen sellaisesta ns. itsekasvatukseen tai luonnekasvatukseen liittyvästä ja on myös avoimesti uskossa oleva kristitty. Kristillisyys ei ainakaan aja ulkoisen pätevyyden tai seksikkyyden korostukseen. Jos estetiikka tuo elämäniloa en usko että kristillisyys sitäkään kieltää, tosin en ole kristillisyyden asiantuntija.

Kokeneita poliitiikkoja pitäisi luonnollisesti arvioida heidän vaikutustensa ja aikaansaannostensa vuoksi, arvojulistustensa ja tekojensa ristiriidattomuuden vuoksi. Jos poliitikot ovat kasvaneet ammatillisesti ja ihmisinä, eipä siinä mitään pahaa. Niillä ratsastaminen päivälehden omakustanneilmoituksissa on kuitenkin kiusallisen omahyväistä. Siis ei niin mitään valtiomiestyyliä. :)

Jostain syystä fysiikastaan hyvin huolehtivat kokoomuspoliitikot ovat politiikan ohessa kovin auliisti muutenkin jakamassa elämän- ja asenneopetuksia meille muille todistuksina oppivaisuudestaan ja omantunnon herkkyydestään: kuten ex-premiere Katainen, kuten presidentti Niinistö ja tämä teologiaankin vihkiytynyt Korhola.

“Poliitikon pitää näyttää aina energiseltä ja itsestään hyvin huolta pitävänä aktiivisena ihmisenä. Kilpailu taitaa olla niin kovaa ja raadollista, vaikka toki äly, tiedot ja viisaus ovat niitä arvoista tärkeimmät, - siitä olemme varmaankin yhtä mieltä?”

Näin varmaan myös ajatteli Putin ja Berlusconi. :) Ihmisellä on ilman muuta oikeus huolehtia kuvauskelpoisuudestaan, etenkin jos on jatkuvasti katseen kohteena. Ulkonäkö suoraviivaisuudessaan toimii nopean arvioinnin kategoriassa. Timo Soini sai tuta ulkonäköön puuttumisen poliittisen kelpoisuuden kannalta. Mm. kokoomuslainen hyvien tapojen kouluttaja Kaarina Suonperä reposteli aikoinaan Soinia julkisesti. Tosin sitten Suonperääkin reposteltiin.

Esko Aho ilmiselvästi tarvitsi aikanaan luomikirurgiaa muistaakseni aivan toiminnallisestikin perusteltuna, ja hänen puolestaan saattoi kokea helpotusta toimenpiteen vuoksi. Vuonna 1999 asemiinsa nousseet Putin ja Korhola eivät ole turhilla toimenpiteillä laukaisseet näitä helpotuksen tunteita.

Vuonna 1999 meppialokas Korhola näytti oikein hyvältä mutta “miehekkäämmältä” aina jykevämpää, pidempää nenää ja ei-niin-kissamaiseksi kiristettyä katsetta myöten.
http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000KV.ILQ9...
http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I00001Er3xNR...

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #3

"Näin varmaan myös ajatteli Putin ja Berlusconi. :) Ihmisellä on ilman muuta oikeus huolehtia kuvauskelpoisuudestaan, etenkin jos on jatkuvasti katseen kohteena. Ulkonäkö suoraviivaisuudessaan toimii nopean arvioinnin kategoriassa. Timo Soini sai tuta ulkonäköön puuttumisen poliittisen kelpoisuuden kannalta.."

Kiitos hyvästä kommentista minnam! Vähän kyllä ensin pelästyin kun Putinin ja Berlusconin nimet välähtivät silmiini, että hei jotain rajaa vertailuissakin:) Heidän pullistelunsa on ollut huvittavaa katseltavaa..Ja ovathan humoristit kaikkialla maailmassa siitä jo kaiken irti ottaneetkin.
Niin, ja Timo Soinin ulkonäön arvostelu Suonperän taholta oli toki ala-arvoista, mutta ehkä häneltä jopa ihan odotettuakin. Älä tee niin kuin minä teen, vaan kuten minä opetan:)

Päivä-ja naistenlehdissä itsensä markkinointi on ollut jo pitkään tätä päivää ja oikeastaan melkein kaikki mepit ovat liiankin vähän tunnettuja kasvoja koko Suomessa? Heistä puhutaan liian vähän.. ja myöskin heidän aikaansaannoksistaan. Tietoa pitäisi olla enemmän ja kukas kissanhännän paremmin ylös nostaa kuin kissa itse:)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

"Charmi auttaa, varsinkin silloin, kun järkipuhe on jo kokeiltu." Luulenpa että tässäkin lauseessa on vinha perä, vaikkei se ehkä kaikkia mielytä. Charmi auttaa enemmän kuin vain kauniit kasvot, mutta monille naisille lienee myös vaikea tunnustaa, saatikka sitten antaa ääntään liian kauniille naiselle, vaikka hän osaamisen puolesta voittaisi monet muut vähemmän kauniit? Äly ja kaunis ulkonäkö on yksinkertaisesti liian haastava yhdistelmä:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset